Απεντομώσεις

Όλα τα φάρμακα που χρησιμοποιούμε στις απολυμάνσεις - απεντομώσεις μας, είναι άοσμα και οικολογικά. Δεν ερεθίζουν και δε λεκιάζουν. Δεν ενοχλούν τα κατοικίδια σας και είναι απόλυτα ασφαλή για την υγεία της οικογένειας σας.

Απεντόμωση είναι η καταπολέμηση όλων των εντόμων, βαδιστικών και ιπταμένων, όπως κατσαρίδες, κουνούπια, μύγες, ψύλλους, κοριούς, μυρμήγκια κ.ά., που αποτελούν πηγές μόλυνσης σε κτίρια και κατοικίες. Η κατσαρίδα καταπολεμείται δυσκολότερα λόγω του ταχύτερου πολλαπλασιασμού της σε δύσκολα σημεία και χρειάζεται ειδική μέθοδος εξόντωσής της. Είναι νυκτόβιες, ζουν σε μεγάλες αποικίες και τρέφονται με περιττώματα και με όλα όσα υπάγονται στη διατροφή του ανθρώπου, κυρίως ζάχαρη και άμυλο και βρίσκονται όπου υπάρχει τροφή, θερμοκρασία και υγρασία (κουζίνες, ψυγεία, σωλήνες, αποχετεύσεις). Έχει αποδειχθεί ότι τα έντομα μεταφέρουν ιούς και μύκητες και μπορεί να προκαλέσουν τροφική δηλητηρίαση, λοιμώξεις, διάρροια, γαστρορραγία κ.ά.

Η εφαρμογή της εντομοκτονίας γίνεται με την χρήση εντομοκτόνων σύγχρονων και αποτελεσματικών εγκεκριμένων από το Υπ. Αγρ. Ανάπτυξης και Τροφίμων, φιλικών προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο.

oikologikes efarmoges button

Ακολουθήστε μας

FB logo circle white    YT icon circle white

Επικοινωνία

Νικηφορίδη 15, Παγκράτι, Τ.Κ. 132 31
Τ / F: 213 0248204
Κιν.: 6948 203032

Newsletter

Όνοματεπώνυμο:
Email: