Απωθήσεις Πτηνών

Είναι επιτακτική ανάγκη να προστατέψουμε τα κτίρια, την υγεία και τα παιδιά μας, από την παρουσία πτηνών (περιστέρια, δεκαοκτούρες, ψαρόνια κ.ά.), τα οποία χρησιμοποιούν μπαλκόνια, περβάζια παραθύρων, δοκάρια, προεξοχές στεγών, για να χτίσουν φωλιές ή για παρατηρητήρια, μολύνοντας έτσι τους χώρους που ζούμε κι εργαζόμαστε.

Τα πτηνά μεταδίδουν πλήθος από παθογόνους μικροοργανισμούς στο εσωτερικό των κτιρίων, μέσω air-condition ή με τον αέρα προκαλώντας κίνδυνο στην υγεία μας, τις περισσότερες φορές χωρίς να το έχουμε καταλάβει όπως αλλεργίες, πυρετό, βήχα, δύσπνοια, μηνιγγοεγεφαλίτιδα, ιστοπλασματώσεις κ.ά., ενώ μεγάλη είναι η πιθανότητα να προσβληθούμε από έντομα που συνδέονται με πτηνά, όπως ψείρες, ψύλλοι, κοριοί, τσιμπούρια και πολλά ακόμη επιβλαβή για τον άνθρωπο. Επιπλέον με τις ακαθαρσίες τους, βρωμίζουν τους χώρους, ενώ τα οξέα που περιέχουν προκαλούν φθορές στα οικοδομικά υλικά.

Η μόνη λύση για να προστατέψουμε την υγεία μας αλλά και την περιουσία μας, μια για πάντα, είναι η εγκατάσταση ενός ασφαλούς, διακριτικού και οικολογικού συστήματος απώθησης πτηνών, από τους εξειδικευμένους, άριστα εκπαιδευμένους τεχνικούς. Λαμβάνοντας υπόψη την αισθητική και λειτουργικότητα των χώρων καθώς και τη βιολογία των πτηνών, εφαρμόζουμε προγράμματα ολοκληρωμένης διαχείρισης πτηνών, παγκόσμια αναγνωρισμένα, τοποθετώντας λωρίδες ακίδων με στρογγυλεμένα άκρα, κατά μήκος των σημείων που κάθονται τα πουλιά, επιτυγχάνοντας την απομάκρυνσή τους από τους χώρους μας, χωρίς να τα τραυματίζουμε ή να τα βλάπτουμε. Οι τοποθέτηση ακίδων είναι η πιο οικονομική λύση, δεν αλλάζουν την αισθητική του κτιρίου, εφόσον δε φαίνονται μετά από μικρή απόσταση, ανθεκτικές, εύκαμπτες κι απωθούν τα πτηνά χωρίς να τα θανατώνουν.

Με σεβασμό πάντα στη φύση και στο περιβάλλον.

oikologikes efarmoges button

Ακολουθήστε μας

FB logo circle white    YT icon circle white

Επικοινωνία

Νικηφορίδη 15, Παγκράτι, Τ.Κ. 132 31
Τ / F: 213 0248204
Κιν.: 6948 203032

Newsletter

Όνοματεπώνυμο:
Email: