Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο της πυρασφάλειας από το 2000, έχοντας αναπτύξει εξειδίκευση στην σύνταξη μελετών πυρασφάλειας για πολυκατοικίες, δημόσια κτίρια, ξενοδοχειακά καταλύμματα, εστιατόρια, ψησταριές, καφέ-μπαρ, clubs, εμπορικά καταστήματα, συνεργεία αυτοκινήτων, ξυλουργεία, εργαστήρια, βιοτεχνίες-βιομηχανίες. Έτσι μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε μία σύντομη και ολοκληρωμενη λύση τόσο σε εξοπλισμό όσο και στην εκπόνηση των απαραίτητων μελετών και σύνταξη εγγράφων για την ανανέωση-χορήγηση πιστοποιητικού πυροπροστασίας άνευ αυτοψίας από την ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ.

Η μεγάλη εμπειρία μας στο συγκεκριμένο τομέα παροχής υπηρεσιών εξασφαλίζει στους ιδιώτες αλλά και στους επιχειρηματίες, γρήγορη και χωρίς προβλήματα εξυπηρέτηση και διεκπεραίωση ενός εγγράφου που σχετίζεται με δεκάδες νόμους και αποφάσεις, παρόλα τα προβλήματα χορήγησής του.

Υποχρεωτική από το νόμο είναι η τοποθέτηση πυροσβεστήρα αυτόματου οροφής ξηράς κόνεως 12 κιλών και βαλβίδα ασφαλείας πάνω από τον καυστήρα σας, που ενεργοποιείται αυτόματα με την αύξηση της θερμοκρασίας, καθώς και επιτακτική ανάγκη πυροσβεστήρα χειρός ξηράς κόνεως 6 κιλών ανά όροφο, για τη δική σας προσωπική ασφάλεια και περιουσία, λόγω πιθανής έκρηξης. Οι πυροσβεστήρες ξηράς κόνεως δε χρειάζονται ιδιαίτερη συντήρηση, είναι οικονομικοί, εύκολοι στη χρήση τους και δεν υπάρχει κίνδυνος από άσκοπη ή μη σωστή τους χρήση.

Οι πυροσβεστήρες πρέπει να αναγομώνονται, γιατί με την υγρασία και την πάροδο του χρόνου, η ειδική σκόνη, με πυροσβεστικές ιδιότητες που περιέχουν, πετρώνει και το άζωτο, ως προωθητικό αέριο της σκόνης, με τον καιρό διαφεύγει λόγω της χαλάρωσης της βαλβίδας. Έτσι ο πυροσβεστήρας μένει χωρίς προωθητική δύναμη. Γι' αυτό το λόγο όλοι οι πυροσβεστήρες της πολυκατοικίας χρειάζονται 1 φορά τον χρόνο αναγόμωση και έλεγχο καλής λειτουργίας των μερών τους από εξουσιοδοτημένο συνεργείο.

Όσον αφορά τον τομέα της ατομικής-συνολικής ασφάλειας και προστασίας, σας εξασφαλίζουμε μελέτη ενεργητικής και παθητικής πυρασφάλειας - πυροπροστασίας, προμήθεια και εγκατάσταση πυροσβεστικών φωλεών, προμήθεια και εγκατάσταση αυτόματων συστημάτων πυρανίχνευσης και πυρόσβεσης (SPRINKLERS), τεχνητής βροχής, αφρού, ξηρής σκόνης, διογκωμένου αφρού.

Μην ξεχνάτε λοιπόν να ελέγχετε  την ημερομηνία λήξης του πυροσβεστήρα σας κι αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα ενημερώστε μας. Θα είμαστε εκεί άμεσα για να σας εξυπηρετήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα.

meletes pyr left

Ακολουθήστε μας

FB logo circle white    YT icon circle white

Επικοινωνία

Νικηφορίδη 15, Παγκράτι, Τ.Κ. 132 31
Τ / F: 213 0248204
Κιν.: 6948 203032

Newsletter

Όνοματεπώνυμο:
Email: