Συντήρηση & Αναγόμωση Πυροσβεστήρων

anagomosiΕμείς στην Τεχνική Κάλυψη, σας παρέχουμε την απαραίτητη συντήρηση ή αναγόμωση των πυροσβεστήρων σας, χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα της τελευταίας τεχνολογίας και ακολουθώντας πάντα όλες τις προδιαγραφές και τις απαιτήσεις του νόμου.

Αναλυτικά:

Συντήρηση σημαίνει ότι ανοίγουμε τον πυροσβεστήρα λύνουμε το κλείστρο και αντικαθιστούμε τα ελαστικά μέρη του, που είναι για την στεγανοποίηση του και ελέγχουμε γενικά το κλείστρο λιπαίνοντας τα κινούμενα μέρη με ειδικό λιπαντικό για να δουλέψει άψογα. Ελέγχουμε την σκόνη ως προς την κατάσταση της και το βάρος της περνώντας την από το μηχάνημα που κάνουμε αναγόμωση για να είναι αφράτη και όχι πετρωμένη ώστε να μπορεί να περάσει από τον σωλήνα εκτόξευσης χωρίς να δημιουργήσει φραξίματα. Την επανατοποθετούμε συμπληρώνοντας αν απαιτηθεί σκόνη και τελικά βάζουμε και το προωθητικό αέριο, μετά ο πυροσβεστήρας πρέπει να περάσει από έλεγχο στεγανότητας, πριν τον δώσουμε στον πελάτη.

Στην περίπτωση της αναγόμωσης, ανοίγουμε τον πυροσβεστήρα και πετάμε το περιεχόμενο του και το αντικαταστούμε με νέο, κάνουμε της εργασίες συντήρησης του κλείστρου απαραίτητα, και μετά τον κλείνουμε έχοντας κάνει της απαραίτητες ενέργειες για να βεβαιωθούμε για την καταλληλότητα του πυροσβεστήρα, πριν τον δώσουμε στον πελάτη.

Στη συνέχεια, κατόπιν απαιτήσεων του νόμου, θα πρέπει κάθε χρόνο και για τα επόμενα 4 χρόνια να συντηρούμε τον πυροσβεστήρα ενώ με την συμπλήρωση του πέμπτου έτους, κάνουμε αναγόμωση. Έτσι αν για παράδειγμα ένας πελάτης έχει κάνει αναγόμωση σε έναν πυροσβεστήρα το 2011, κατά τα έτη 2012 έως και το 2015 θα πρέπει κάθε χρόνο να κάνει συντήρηση, ενώ το 2016 θα πρέπει να κάνει αναγόμωση.

Για να ενημερωθείτε για τις αντίστοιχες τιμές συντήρησεις ή αναγόμωσης των πυροσβεστήρων σας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

 

proionta left

set car

Pyr co2

Pyr TopEfarm Pa12

Pyr Porta 1

Pyr ksiras skonis 466

Pyr Afrou

Pyr orofis

Pyr folies

anagomosi

Ακολουθήστε μας

FB logo circle white    YT icon circle white

Επικοινωνία

Νικηφορίδη 15, Παγκράτι, Τ.Κ. 132 31
Τ / F: 213 0248204
Κιν.: 6948 203032

Newsletter

Όνοματεπώνυμο:
Email: