Ελαιοχρωματισμοί, Μονώσεις και Στεγανωτικές εργασίες

(σε κατοικίες, φωταγωγούς, κοινόχρηστους και ακάλυπτους χώρους)


Με την πολυετή μας πείρα στο χώρο, σε συνδυασμό με την τεχνολογία, το έμπειρο προσωπικό και την κατάλληλη γνώση της καλής ποιότητας μονωτικών υλικών και χρωμάτων, η εταιρία μας σας εγγυάται άριστα αποτελέσματα σε κάθε ανάγκη της σύγχρονης κατασκευής είτε πρόκειται για επισκευή είτε βελτίωση της υπάρχουσας κατάστασης.


Αναλαμβάνουμε:

 1. Ελαιοχρωματισμούς σε εσωτερικούς κι εξωτερικούς χώρους οποιουδήποτε είδους κατοικίας, φωταγωγούς, επαγγελματικούς και δημόσιους χώρους, δημόσια κτίρια. 
  Η διαδικασία ελαιοχρωματισμού δεν είναι τόσο απλή όσο φαίνεται. Απαιτείται μεγάλος όγκος γνώσεων, όπως η επιλογή κατάλληλου υλικού για το χρωματισμό και την προστασία των κτιρίων ώστε να έχουν αντοχή στο χρόνο και στις κλιματικές αλλαγές, η ανταπόκριση των υλικών σε όσα υπόσχονται οι ετικέτες τους, η εφαρμογή διαλυτών με νερό προϊόντων για την προστασία του περιβάλλοντος, η επιλογή μη τοξικών υλικών, που παρέχουν ασφάλεια κατά την εφαρμογή, η σωστή αξιολόγηση του κόστους του προϊόντος ανά μονάδα όγκου ή βάρους, η εφαρμογή των υλικών σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή, η διαδικασία που θα γίνει σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, τόσο για την ασφάλεια των εργαζομένων, όσο και για την νομική κατοχύρωση όσων παίρνουν μέρος στην αποπεράτωση του έργου κ.ά.
  Διαθέτουμε ανυψωτικά μηχανήματα, σκαλωσιές κι αναβατήρες, ικανά να έχουν πρόσβαση σε οποιοδήποτε σημείο. Έχουμε τη δυνατότητα να σας προσφέρουμε επιλογές ψηφιακής απεικόνισης του τελικού αποτελέσματος, ώστε να έχετε πλήρη άποψη για τις μετατροπές που θα υποστεί ο χώρος σας, πριν ξεκινήσει οποιαδήποτε συνεργασία.
 2. Μονώσεις-στεγανοποιήσεις σε ταράτσες, δάπεδα, δώματα, βεράντες, τοίχους, υπόγεια κ.ά. Οι μονώσεις αποτελούν σήμερα ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα που απασχολούν μελετητές και κατασκευαστές καθώς και την ιδανική λύση για σημαντική μείωση του οικογενειακού ή επαγγελματικού προϋπολογισμού, με την εξοικονόμηση ενέργειας που επιτυγχάνεται, αφού κάθε χρόνο δαπανώνται μεγάλα χρηματικά ποσά για τη διατήρηση της επιθυμητής θερμοκρασίας.
  Οι κυριότεροι μηχανισμοί μεταφοράς της υγρασίας είναι η μαζική είσοδος νερού, η τριχοειδής απορρόφηση, η μεταφορά υδρατμών μέσω υγρών αερίων μαζών και η διάχυση υδρατμών. Η αποτελεσματική μόνωση σας προστατεύει από την υγρασία, περιορίζει τις απώλειες θερμότητας από το χώρο, ακολουθεί πλήρως τις συστολές και διαστολές της μονωμένης επιφάνειας χάρη στα ελαστομερή συστατικά της που διατηρούν την τελική μεμβράνη αμετάβλητη ακόμη και στις μεγαλύτερες θερμοκρασιακές μεταβολές, έχει απόλυτη και άριστη πρόσφυση στα δομικό υλικά, είναι ελαφρύτερη από κάθε άλλη μόνωση. Τα υλικά της εξασφαλίζουν αντοχή στο χρόνο και ανταποκρίνονται στις Διεθνείς προδιαγραφές και είναι φιλικά προς το περιβάλλον.

Βελτιώστε τις συνθήκες διαβίωσής εξασφαλίζοντας ζεστό χειμώνα και δροσερό καλοκαίρι, χωρίς κρύο, χωρίς υπερβολική ζέστη και χωρίς την εμφάνιση μούχλας στους τοίχους.

Προσφέρουμε:

 1. Αξιοπιστία και επαγγελματισμό.
 2. Δωρεάν μελέτη στην εξεύρεση της καλύτερης δυνατής λύσης για τον χώρο σας βάση των αναγκών σας και των οικονομικών δυνατοτήτων σας.
 3. Άριστο αποτέλεσμα και ταχύτατη εκτέλεση των εργασιών, με δικά μας εξειδικευμένα συνεργεία.
 4. Δυνατότητα δανειοδότησης και έκδοσης πιστωτικής κάρτας μέσω Τραπέζης με πολύ ευνοϊκούς όρους.
 5. Ετήσιες αναγομώσεις.
 6. Επιλογές ψηφιακής απεικόνισης του τελικού αποτελέσματος, ώστε να έχετε πλήρη άποψη για τις μετατροπές που θα υποστεί ο χώρος σας, πριν ξεκινήσει οποιαδήποτε συνεργασία.

Texniki Kalupsi

Ακολουθήστε μας

FB logo circle white    YT icon circle white

Επικοινωνία

Νικηφορίδη 15, Παγκράτι, Τ.Κ. 132 31
Τ / F: 213 0248204
Κιν.: 6948 203032

Newsletter

Όνοματεπώνυμο:
Email: